Zorg is mensenwerk

Rinette Zorg is een thuiszorgorganisatie. In onze beleving krijgt u echter ondersteuning van mensen. Onze mensen. Gemotiveerde, betrokken, zelfstandige medewerkers die elke dag alles uit de kast halen om u de juiste zorg te bieden. Ondanks de berg aan regels proberen ze tijd vrij te maken voor de persoonlijke touch. Even een kopje koffie en een praatje met elkaar. Zo dichtbij moet zorg zijn, vinden wij. Daar voelt iedereen zich beter bij. U, en wij.

Precies de zorg die u nodig heeft!

Wij weten als geen ander wat thuiszorg zou moeten inhouden. De moeite om u te helpen zelfstandig te wonen, zo lang mogelijk. We kijken samen met u wat daarvoor nodig is. Soms is dat huishoudelijke hulp, vaak vraagt het om meer. Zoals verpleging of individuele begeleiding. Huisarts, gemeente, instanties: iedereen mag meedenken. Samen komen we tot de beste zorg die het mogelijk maakt om thuis verder te gaan. Goed geregeld, daar gaat het ons om.

 

Rinette Zorg is een kleinschalige organisatie. Daarom kunnen we u als cliënt altijd voorop zetten. Dat was het idee toen Rinette in 2006 het licht zag. Heel simpel, aan een Brabantse keukentafel.

Het organiseren van kleinschalige zorg zijn we blijven koesteren. Ook nu Rinette Zorg inmiddels zorg biedt aan ruim 1000 cliënten in meer dan 20 gemeenten in Zuidoost-Brabant. Ons geheime wapen? Kwaliteit. In zorg, in personeel. Onze medewerkers zijn allemaal super gemotiveerd. De korte lijnen maken dat we de kwaliteit kunnen waarmaken.

Sluiten

Wil je teruggebeld worden?

Gebruik onderstaand formulier en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Terugbellen