Werken en Leren

Volop mogelijkheden bij Zorg van Rinette

Zorg van Rinette is anders dan andere zorgorganisaties. We zijn heel kleinschalig en we geven onze zorgverleners veel vrijheid om zelfstandig te werken, en dus ook veel/meer verantwoordelijkheid.

Wij waarderen onze medewerkers om het aandeel dat zij leveren binnen de organisatie en de toegevoegde waarde die zij hebben voor de cliënten en de organisatie. Medewerkers worden uitgedaagd zich te ontwikkelen.

Zorg van Rinette heeft regelmatig openstaande vacatures. Reageer op de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie via de volgende link.

Daarnaast bieden wij door het jaar heen diverse mogelijkheden voor een opleiding of stage in de zorg. Reageer op de actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

BBL-Opleiding Werken en leren tegelijk

Wil je doorgroeien? Dan is werken en leren ideaal en kun je bij Zorg van Rinette een mooie toekomst opbouwen. Bij het volgen van een BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) werk je in de praktijk bij Zorg van Rinette en volgt daarnaast het theoretisch gedeelte van de opleiding aan een van de scholen waar Zorg van Rinette mee samenwerkt in Eindhoven. Bovendien betaalt Zorg van Rinette ook alle de kosten voor de opleiding die je volgt!

Opleidingen

Ieder jaar stellen wij opnieuw vast hoeveel leerlingen én van welk niveau we willen opleiden. Jaarlijks bieden wij in ieder geval de volgende BBL-opleidingen aan:

  • Helpende (niveau 2)
  • Verzorgende IG (niveau 3)
  • Verpleegkundige (niveau 4)
  • Medewerker maatschappelijke zorg (niveau 3)
  • Begeleiding Speciale Doelgroepen (niveau 4)

Stage en praktijkbegeleiding

Begeleiding bij stage

Zorg van Rinette is een door Calibris erkend opleidingsinstituut voor een aantal opleidingen binnen de zorg. Hierdoor ben je er zeker van dat je goed begeleid wordt door collega’s van Rinette Zorg tijdens je studie of stage. Samen met hen zorgen we ervoor dat je bevoegd en bekwaam blijft.

Introductieprogramma

Kom je bij ons werken, dan zorgen we ervoor dat je goed ingewerkt wordt.

Meer weten? Neem voor informatie over stages bij Zorg van Rinette contact op met de afdeling Personeelszaken: bel 085-0667006 of stuur een mailtje naar info@rinettezorg.nl