Partners in zorg

Ons motto elke dag is: de beste zorg bieden. Dat kan omdat we flexibel, snel en betrouwbaar zijn en als organisatie een rotsvast fundament hebben. We zien dat andere zorgprofessionals daarom met ons willen samenwerken. Een goed team van Partners in Zorg. En zo kunnen we met elkaar onze cliënten goed helpen.

Cliënten doorverwijzen?

Dat mag. Wachtlijsten kennen we niet bij Rinette Zorg. Neem contact met ons op zodat we snel een passende oplossing kunnen bieden.

20 gemeenten

Rinette Zorg is actief in meer dan 20 gemeenten in Zuidoost-Brabant. Interesse om met ons samen te werken? Neem gerust contact op.

Maaltijdenservice

Bon Apetito, zeggen we. Ofwel: Eet smakelijk! Apetito is ook de naam van onze maaltijdservice. Voor als het zelf kokkerellen niet meer lukt of er geen tijd is. Met keuze uit meer dan 120 verschillende maaltijden op de kaart is er altijd wel iets wat u lekker vindt.

Alles bereid volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, zodat elke maaltijd gezond en uitgebalanceerd is. Het assortiment is mede gebaseerd op wensen en ideeën van klanten.

Sluiten

Wil je teruggebeld worden?

Gebruik onderstaand formulier en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Terugbellen