Individuele Begeleiding

In Nederland heeft iedereen, die geïndiceerd vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) recht op Individuele begeleiding. Dit wordt vergoed door uw Gemeente. Als u in uw dagelijkse leven niet meer alles zelf kunt dan kunt u een beroep doen op onze professionele hulpverleners. Vraagt u begeleiding bij ons aan dan komt onze regiocoӧrdinator bij u thuis. Zij doet de intake en stelt samen met u een begeleidingsplan op. We overleggen als u wilt met uw huisarts, gemeente en alle andere instantie om de zorg goed voor u te regelen.

Onze werkwijze.

Tijdens het intakegesprek kijkt de regiocoӧrdinator samen met u waar u ondersteuning bij nodig heeft. We overleggen als u wilt met uw huisarts, gemeente en alle andere instanties om de zorg goed voor u te regelen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze regiocoӧrdinator voor meer informatie. Zij komt dan bij u langs om uw wensen in kaart te brengen en een passend begeleidingspakket samen te stellen. Indien goedgekeurd door de gemeente starten we de begeleiding en worden één of twee vaste begeleiders toegewezen die u het gehele proces blijven begeleiden.

Wat doen wij zoal?

U kunt hierbij denken aan ondersteuning bij de financiën, bij uw administratie, bij geheugen en oriëntatie problemen, ondersteuning bij uw dag invulling en dergelijke.