Huishoudelijke verzorging

Soms lukt het niet meer om het huishouden zelf spic & span te houden. Als u hulp nodig heeft, mag u aankloppen voor onze thuiszorg. Ervaren krachten die graag ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld stofzuigen, ramenlappen, wassen & strijken, badkamer en toilet schoonmaken en het bed verschonen. (let op; het kan per gemeente verschillen welke taken wij precies mogen uitvoeren) Houden wij het huis schoon, houdt u uw tijd en energie over voor andere dingen.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning

Wie door ziekte of een lichamelijke beperking niet in staat is om zelf het huishouden te doen, kan in aanmerking komen voor thuiszorg. Deze wordt (gedeeltelijk) vergoed vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning).

Onze zorgcoördinator bezoekt u thuis en maakt samen met u een ondersteuningsplan op. Wat kunt u (nog) zelf en wat niet? Op basis van het ondersteuningsplan weet u precies wat u van Rinette Zorg mag verwachten. Zo nodig en op uw verzoek overleggen we met de huisarts en andere instanties om de zorg goed te regelen.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 085-0667006; wij staan u graag te woord.

Nu aanvragen

Of bel ons direct: 085 - 066 70 06

  • Uw huis weer spic & span

    Ervaren krachten voor een schoon huis

  • Altijd vrolijk

    Poetsen met een lach

Huishoudelijke verzorging nodig?

Naast Huishoudelijke verzorging bieden wij ook:

Nu aanvragen

Of bel ons direct: 085 - 066 70 06

Overige dienstverlening

Individuele begeleiding

We bieden ondersteuning op verschillend vlak. Denk aan hulp bij de administratie, bij het plannen van dagactiviteiten of bij geheugenproblemen. Samen komen we eruit.

Individuele begeleiding

Wijkverpleging

Een gedreven team professionals dat helpt bij de dagelijkse lichamelijke verzorging. Aankleden, medicatie en nog veel meer.

Wijkverpleging

Huishoudelijke verzorging

Ervaren krachten die graag ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld stofzuigen, ramenlappen, wassen & strijken, badkamer en toilet schoonmaken en het bed verschonen.

Huishoudelijke verzorging
Sluiten

Vraag zorg aan via onderstaand formulier

Zorg aanvragen
Ik vraag zorg aan voor *
Geslacht
Ik vraag zorg aan
Sluiten

Wil je teruggebeld worden?

Gebruik onderstaand formulier en we bellen u zo snel mogelijk terug.

Terugbellen