+ Genieten Liever Thuis Beurs 2018

Komt u ook naar de beurs in Eindhoven? Van 22 t/m 24 november vindt in Eindhoven de Liever Thuis! Beurs plaats, met als thema + Genieten. Het is de grootste beurs in Nederland op het gebied van comfortabel en slim wonen tot op hoge leeftijd.
Wat kunt u er zoal doen? U kunt u laten informeren, producten uitproberen, direct in gesprek gaan met vele adviseurs, inspiratie opdoen en beleven hoe u zich kunt voorbereiden op een toekomst waarin u de eigen regie en zelfstandigheid kunt behouden.
Of u nu komt kijken voor uzelf, uw ouders of vrienden, de deelnemers staan voor u klaar met een uitgebreid advies afgestemd op uw situatie.
Helaas kunt u niet alles bepalen over de manier waarop u ouder wordt. Daarom is het des te belangrijker om zelf tijdig in te spelen op de factoren die u wel kunt beïnvloeden. Zo kunt u extra op de gezondheid letten, oplossingen voor ongemakken gebruiken en zorgen voor een veilige woon- en leefomgeving. Als u wacht tot het echt ‘nodig’ is, is het vaak te laat. Door tijdig op uw veranderende behoeftes in te spelen en waar nodig voor ondersteuning te zorgen kunt u juist actief van het leven blijven genieten.

Alles voor comfortabel en slim wonen. Naast Liever Thuis! vindt het evenement LEEF! plaats. Hier staan gezondheid, voeding, comfort, luxe en woongenot centraal.
Wanneer u Liever Thuis! bezoekt, kunt u ook gratis naar LEEF! Hier vindt u onder andere een Mooi & Gezond plein, een Vakantieboulevard en diverse aanbieders van moderne en luxe producten en diensten. Rinette zorg is ook deelnemer op deze beurs en heeft een samenwerkingsverband met Apetito, Vegro en Welzorg. Komt u gezellig langs?

Gratis toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de receptie op het kantoor van Rinette Zorg.